Prolarp seminaari ammattilarppaajille Tanskassa

Prolarp on ensimmäinen seminaari live-roolipelaamisen ammattilaisille. Seminaarin tarkoitus on vahvistaa kasvavaa ammattilaslarppaajien yhteisöä ja luoda taapaamispaikka, jossa ideoita voidaan jakaa ja vaihtaa sekä tila keskustelulle.

Prolarp seminaarin takana on tanskalainen Rollespilsakademiet, jonka tehtävä on tuoda live-roolipelaaminen ei-roolipelaavan yleisön ulottuville ja luo larppeja kouluille, liitoille, yrityksille, kirkoille, kirjastoille, elokuvayhtiöille ja kaikelle siltä välillä.

http://rollespilsakademiet.wix.com/prolarp-2013

Kuva: Prolarp seminaari

Asiasanat: , , , ,
Aiheet: Larp, Ulkomailta

Osallistu keskusteluun aiheesta Pelilaudalla

Haluatko kirjoituksesi Lokiin?

Mailaa se toimituksellemme osoitteeseen loki.toimitus@sange.fi

Optimaalinen juttu on 500-1500 sanaa pitkä ja sisältää ainakin yhden kuvan. Muista mainita kuvan ottaja ja pyytää kuvaan oikeudet kuvaajalta ja kuvassa esiintyviltä ihmisiltä, mikäli kuvaajalle ei ole jo edellämainittua lupaa.

Tekstit käyvät toimituksen kautta, mutta pyritään julkaisemaan sellaisinaan ilman moderointia.