Werewolf the Apocalypsen 20-vuotisjuhlaversio tulee!

Entisen White Wolfin porukoista koostuva Onyx Path avasi tiistaina (2.10.2012) Werewolf the Apocalypsen 20-vuotis juhlaversion joukkorahoitus ja ennakkotilauskampanjan Kickstarterissa, ja sai tuotantoon tarvittavan 85 000 dollaria kasaan jo saman päivän aikana. Kampanjan kautta voi edelleen tilata tulevaan W20 -teosta värillisenä ja kovakantisena deluxe -versiona vielä 1.11.2012 asti.

Kickstarter sivulta - Work in Progress: The Tribes Assembled, Artist: Steve Prescott

Projektin Kickstarter sivulta: Work in Progress: The Tribes Assembled, Artist: Steve Prescott

Hintaa kovakantiselle versiolle Kickstarterin kautta tilattuna tulee 145 dollaria – mutta tavallista kovemmille faneille on lisäksi tarjolla metallikantinen ”Heavy Metal Deluxe Edition” hieman alle 400 dollarin hintaan, jos niitä tavallista kovempia faneja saadaan tarvittava 200 kappaletta kasaan.

Kickstarter -kampanja löytyy seuraavasta osoitteesta – http://www.kickstarter.com/projects/200664283/deluxe-werewolf-the-apocalypse-20th-anniversary-ed

Keskustelu aiheesta pelilaudalla – http://pelilauta.fi/index.php/topic,894.msg12572.html#msg12572

Asiasanat: , , , , ,
Aiheet: Ulkomailta

Osallistu keskusteluun aiheesta Pelilaudalla

Haluatko kirjoituksesi Lokiin?

Mailaa se toimituksellemme osoitteeseen loki.toimitus@sange.fi

Optimaalinen juttu on 500-1500 sanaa pitkä ja sisältää ainakin yhden kuvan. Muista mainita kuvan ottaja ja pyytää kuvaan oikeudet kuvaajalta ja kuvassa esiintyviltä ihmisiltä, mikäli kuvaajalle ei ole jo edellämainittua lupaa.

Tekstit käyvät toimituksen kautta, mutta pyritään julkaisemaan sellaisinaan ilman moderointia.