Maracon XXIX

Oulun yliopiston roolipelikerho CRYOn suurprojekti Maracon on edennyt jo jaksoon 29 asti. Se on täten aikaa sitten jättänyt taakseen paitsi osaan 19 asti edenneen Ropeconin myös elokuvamaailman pisimmät sarjat joitain sitkeimpiä pornoklassikoita lukuun ottamatta. Jos et ole vielä tätä jatko-osa jatko-osalta paranevaa spektaakkelia kokenut, niin 12.-14.10. on tilaisuutesi matkustaa Ouluun ja korjata tämä puute yleissivistyksessäsi. Paikan päällä ei enää ole mahdollista yöpyä Oulun nuorisotaloja koskevien uusien sääntöjen nojalla, mutta majapaikkaa vailla oleville löytyy majoitus ystävällisten cryolaisten kotisohvilta.
 Ohjelmasta löytyvät muun muassa:

Mahdollisuus testata Samuli Rannisen projekteja eli Banners of Betrayalia, Dreamland Initiativea tai Unsung Heroesia. Näista pidempi esittely blogikirjoituksen lopuksi.

Oulun keskiaikaseura tulee Maraconiin tanssittamaan historiallisia tansseja sekä pelauttamaan keskiaikaisia lautapelejä.

Itse aion testata Noitahoviin suunnittelemiani seikkailun improvisointisääntöjä.

Maracon XXIX

Maracon XXIX

Banners of Betrayal on nopeatempoinen ja kevyt korttipeli sodasta ja diplomatiasta. Pelaajat ovat aatelissukujen edustajia, jotka taistelevat valtakunnan kruunusta… tai mahdollisimman korkeasta asemasta. Maksimissaan 8 pelaajaa!

Dreamland Initiative on sci-firoolipeli, joka sijoittuu Dreams of Altainen maailmaan. Pelaajat ovat vapaaehtoisiksi valittuja uniagentteja, joiden tehtävä on tehdä tiedusteluoperaatioita kosmisessa unien maailmassa. He kohtaavat alitajunnan tulkitsemia vieraita maailmoja ja omia traumojaan samalla, kun uni heidän ympärillään hitaasti hajoaa kaaokseksi. Loistava yöpeli!

Unsung Heroes on roolipeli, jossa pelaajien ja heidän hahmojensa päämäärät poikkeavat toisistaan. Pelaajat haluavat kaataa suuren pahuuden… mutta heidän hahmonsa ovat sen parhaimpia ja fanaattisimpia palvelijoita. Pelaajien täytyy kompuroimalla, väärinymmärtämällä ja hutiloimalla saattaa oikeat resuiset sankarit loistoaan kohti. Tunaroimalla voittoon! Maksimissaan 5 rakettikirurgia per peli.

Asiasanat: , ,
Aiheet: Kotimaasta

Osallistu keskusteluun aiheesta Pelilaudalla

Haluatko kirjoituksesi Lokiin?

Mailaa se toimituksellemme osoitteeseen loki.toimitus@sange.fi

Optimaalinen juttu on 500-1500 sanaa pitkä ja sisältää ainakin yhden kuvan. Muista mainita kuvan ottaja ja pyytää kuvaan oikeudet kuvaajalta ja kuvassa esiintyviltä ihmisiltä, mikäli kuvaajalle ei ole jo edellämainittua lupaa.

Tekstit käyvät toimituksen kautta, mutta pyritään julkaisemaan sellaisinaan ilman moderointia.