Televisioitava muinais-minilarp huomenna 16.10.2012

Haluaisitko larpata sadunomaista muinaisaikaa? Entä oletko salaa miettinyt, olisiko sinustakin tosi-tv-tähdeksi? Nyt nämä on mahdollista yhdistää! Tule Harmaasusien tiistaiseen minilarppiin Helsingin Pukkisaareen 16.10.2012, ja pääset samalla näkemään, miten larppaaminen sujuu joko Mikko Leppilammelta tai Heikki Paasoselta! Bonuksena saatat vilahtaa telkkarissa MTV3:n Heikki & Mikko Show’ssa, sillä peli televisioidaan. Osallistujilla on myös mahdollisuus päästä kyseisen jakson studioyleisöksi.

”Vanhan lainlukija Aikamielen talossa Pukkisaaressa valmistaudutaan talveen. Vasta taloon naitu nuori emäntä Suvipäivä odottaa jo innolla talvimarkkinoille saapuvia kauppamiehiä, kun taas talon tytär Hellikki on vähintään yhtä malttamaton luvatun rikkaan karjalaisen kosiomiehen suhteen. Kekriksikin on luvassa vieraita, mahtava kauppamies Tuure on talossa tuttu kävijä. Vaan mitä miettii talon tuore orja Panu, jonka korskea luonto tuntuisi kertovan ylhäisestä syntyperästä, ja jonka oikeaa nimeä kukaan ei ole vaivautunut kysymään? Eipä tuolla niin väliäkään, kyllä emäntäpiika Viljakka sen pistää aisoihin niin kuin on aiemmatkin tulokkaat pistänyt.”

Peli sijoittuu viikinkiajan Suomeen ja on tyyliltään kevyesti kansansatumainen, karikatyyrinen ja lievästi humoristinen. Mukaan voi tulla rennolla mielellä, eikä varusteistakaan tarvitse stressata, sillä lainavaatteita löytyy. Peli ei maksa mitään ja sen jälkeen saa pullaa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: jenni.sahramaa@gmail.com tai facebook-tapahtuman kautta.

Toimi nopeasti, sillä peli on jo huomenna!

Asiasanat: , , , , ,
Aiheet: Peliesittely

Osallistu keskusteluun aiheesta Pelilaudalla

Haluatko kirjoituksesi Lokiin?

Mailaa se toimituksellemme osoitteeseen loki.toimitus@sange.fi

Optimaalinen juttu on 500-1500 sanaa pitkä ja sisältää ainakin yhden kuvan. Muista mainita kuvan ottaja ja pyytää kuvaan oikeudet kuvaajalta ja kuvassa esiintyviltä ihmisiltä, mikäli kuvaajalle ei ole jo edellämainittua lupaa.

Tekstit käyvät toimituksen kautta, mutta pyritään julkaisemaan sellaisinaan ilman moderointia.